Nejnovější recenze ze sekce Zásuvkové kontejnery
- Jeden z mála kontejnerů, který je široký i hluboký.
- Vypadá dobře
- Chtěl jsem si na něj dočasně dát 3D tiskárnu, ale ten by nevydržel, rozvrzalo by se to rychle díky vibracím, protože není nijak bytelný
- udávají 1 hodinu montáže, ale počítejte tak se 2,5 h
Stolek je plně funkční až na zamykání, to jsem zjistil až později, že bych musel předělat několik úchytů asi 2mm vedle, aby to šlo zamykat (tj. dát více k sobě je to potřeba)... Ale zamykat jsem stejně nepotřeboval, tak jsem to nechal být.
I přes negativa jsem i tak spokojený.
Potřebovala jsem volit barvu velmi světlého dřeva s ohledem ke stávajícímu nábytku v mém pokoji. Design břízy běžně v obchodě nelze sehnat. Velmi mě tedy potěšilo, že obchod OFFICEO je schopen stůl a kontejner se zásuvkami nabídnout. Kontejner má navíc kolečka, takže to je velké plus. A doručen byl již sestavený.
- Splňuje moje požadavky
Celkem velmi dobrý produkt - kvalitou i účelem
Kvalitní zpracování,přírodní materiál.
Massive home Vintage OFC71X
Přidáno: 19. prosince 2023
(naposledy upraveno 19. prosince 2023)
Zakoupeno v NÁBYTKOMÁNIE.CZ
- Kvalitní výrobky,rychle doruceni
Vzhled pěkný, šuflata malá (nevyužívají plnou hloubku skříňky) a výsuv je pouze 22cm.
- jednoduchá montáž
- hezký vzhled
- trochu lacinější provedení, ale za tu cenu spokojenost
Rozbitéc špatně zabalené, nebo doprava, kdo ví, obal poškozený nebyl.
- vyhovující
- kontejner je na kolečkách, snadná manipulace
- přišel již smontovaný :-)
Halmar Simon KOI-445874 bílá
Přidáno: 2. října 2023
(naposledy upraveno 2. října 2023)
Zakoupeno v Nejlevnější Zboží.cz
- Masiv
- slabé zpracování
- šuplíky se špatně skládají, když nejsou předvrtané díry
- ve dřevě je občas skrytý suk tak, že vypadne při skládání a pak je v komodě díra.
Celkově OK za tu cenu.
Materiál je dobrý, jen by neměl výrobce skrývat suky pod barvu, ale takové desky vyřadit.
- Jednoduché sestavení
- Za tu cenu jsem čekal lepší kvalitu
- Vše k sobě úplně nelícuje
- Vrchní deska tmavší než na fotkách
- na tu cenu celkem kvalitní materiál
- návod srozumitelný i pro laika
- některé díry nejsou předvrtané
- u rukojetí zásuvek mám dva šrouby menší než odlité díry
- výška neodpovídá popisu - počítala jsem s 0,5 cm vůlí, ale po sestavení je cca o 1 cm vyšší
Pro toho, kdo si poradí se zmíněnými nedostatky je kontejner vhodnou volbou. Pro toho, kdo není zběhlý v sestavování nábytku bude trvat jeho kompletace déle než je uvedená jedna hodina ve dvou lidech, ale podle návodu by to neměl být problém.
- pěkný design
- šuplíky jsou lehce nakřivo
1 strana kontejneru byla poškozena, a vypadá že to tak rovnou zabalili, nebyl to problém přepravy, musel jsem reklamovat
- Otevírání zásuvek dotykem
- Dostatečný prostor
Kontejner s dotykovymi zásuvkami, dostatek úložného prostoru, montáž pojezdů byl trošku oříšek, ale nakonec se podařilo a vše funguje.
- Kvalitní provedení
- Škoda, že není možnost kustomizace. Například možnost mít dva šuplíky místo jednoho velkého.
Produkt splnil mé očekávání.
Splnil očekávání, zatím spokojenost.
- zamykací
- materiál (kov)
- kovový materiál
- zamykací šuplík
Jsem spokojený
Zobrazuji 21 - 40 ze 137 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...7 Další »