Nejnovější recenze ze sekce Zásuvkové kontejnery
Musím napsat, že kontejnery velice kvalitní,všechny díry seděly, nemuselo se převrtávat.Toto vše super!!!
Ale bohužel objednávala jsem kontejnery bílé, a přišly kontejnery barvy skoro moka,vanilky, nevím jak bych odstín popsala.To mě velmi zklamalo,neboť vnukovi jsme chtěli doplnit studentský koutek k bílému stolku,
Bohužel někdy bílá není čistě bílá.Chce na to upozornit v objednávce.
- Dle očekávání
- .
Produkt vypadá dobře, ale poslední šuplík jde špatně otevírat
Produkt vypadá dobře, ale poslední šuplík se špatně otvírá.
- dobrá kvalita
Moc hezký a hlavně kvalitní výrobek. Kupovali jsme ho s tím, že na něj položíme tiskárnu a do šuplíků dáme příslušenství k noťasu , tiskárně a k mobilům. Vše nádherně vlezlo , akorát velikost A4 tam nevleze, ale pokud se před koupí podíváte na rozměry , tak s tím počítáte. Konstrukce je pevná a dřevo kvalitně zpracované. Jsem moc spokojena a obchod určitě ještě využijeme. Doporučuji.
- Dokonalé zpracování !!!
splňuje požadované nároky
- Otočná kolečka jsou spíše neotočná, drhnou a ztuha se otáčí
Lehce sestavitelný, šuplíky jsou ideální pro sešity a učebnice, ale i další drobné předměty. Šuplíky jsou nízké, proto jich je 6. Jinak celková spokojenost.
+Spokojenost, již druhý stejný produkt. Splňuje očekávání - šuplíky pod psací stůl do dětského pokoje.
-chyběl 1 zásadní šroubek, musela jsem nahradit podobným z domácích zdrojů, díky čemuž mi trvala montáž dlouho
- perfektni provedeni
Celková spokojenost s produktem
- praktické
Masivní provedení.
- ok
- Je smontovaný
Velmi kvalitní nábytek, kvalitní pojezd, dobře přístupný vnitřní prostor, kdy se zásuvka vysune tak, že je prostor zcela přístupný, nic není pod okrajem skříňky a kvalitní pojezdy vše udrží. Celkový dojem bytelného, kvalitně zpracovaného nábytku. Doporučuji.
- Kvalitní a snadno kombinovatelný.
Zobrazuji 81 - 100 ze 137 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7 Další »